Wystarczy kupić sobie test i samemu zrobić
tanio szybko,a nie zamarzać w kolejce
Przypominam iż stanie na zimnym wietrze przy chorobach zakaźnych czy też zapalenia płuc/oskrzeli jest wręcz zabronione, bo może pogorszyć stan pacjenta!
Ja jak to widziałem to ominołem łukiem wole posiedzieć na zwolnieniu 2 tygodnie
Akurat widać mnie w kolejce stoję tam obok w spodniach i trochę się bałem bo kilka osób było bez masek
miałem iść sobie też zrobić testa bo katara dostałem, ale tyle chłopa tam, pójdę innym razem
a co to da ? chyba że ktoś chce w domu posiedzieć ,problemem jest preparat nie sam omicron ,zresztą wszyscy z preparatem to co oni tam robią ? horban w 2020 powiedział ,,,,z preparatem nie zachorujesz i nie bedziesz zarażał ,bo nie będziesz chory ,to kto kłamie ?
Nie sądziłem ,ze tylu naiwnych uległo propagandzie TVPIS .
Po co chodzić jesteś chory siedź w domu i leża bo takie stanie na mrozie tylko zaszkodzi
A komentator dyżurny pod 10 nickami samodzielnie wypisuje od świtu. Może sam obsłuży ludzi czekających na test? Skoro według jego myślenia covida nie ma a szczepionki nie działają to nic mu nie grozi . Do roboty zamiast wypisywać brednie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!